Onze elektriciens
helpen u graag verder
 

Snel en vakkundig geholpen

Wij beschikken over een landelijk netwerk van elektriciens. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk uw klus uit kan & wil voeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Landelijk aangesloten elektriciens

Bent u op zoek naar een geschikte professional die werkzaam in Heemskerk?
Wij brengen u graag in contact met de meest geschikte specialist voor uw opdracht.

Stroomuitval

Stroomuitval en Kortsluiting

Is de stroom (deels) uitgevallen in uw woning? Dan kan het zijn dat ergens kortsluiting is ontstaan, er een stop is doorgeslagen of de aardlekschakelaar is omgeslagen. Om er zeker van te zijn dat u een elektricien nodig heeft kunt u bij een volledige stroomstoring controleren of de buren nog stroom hebben of het nationaal storingsnummer bellen. Wanneer een deel van de stroom is uitgevallen kunt u middels een stekkerproef nagaan of de storing daadwerkelijk in uw elektra zit of dat dit door een witgoed apparaat wordt veroorzaakt. Blijkt er een probleem te zijn met uw elektra of komt u er niet uit dan kunt u 24 uur per dag contact opnemen met één van onze elektriciens. Zij zullen het probleem zo snel mogelijk voor u verhelpen.

Aanleggen

Elektra Aanleggen

U kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen van een nieuw stopcontact, maar ook voor de complete aanleg van elektriciteit in uw nieuwe woning. Onze elektriciens hebben reeds vele jaren ervaring in het aanleggen van elektrische installaties, de bedrading, lichtpunten en andere elektra. Ook investeren wij continu in het opleiden van onze elektriciens zodat hun expertise altijd up-to-date is. Twijfel daarom niet langer wanneer u een elektricien in Heemskerk zoekt voor uw woning of bedrijfspand en schakel een expert van MYGO | Elektricien in. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Krachtstroom

Krachtstroom

Krachtstroom of draaistroom is de benaming voor een aansluiting op 3 fasen. U komt deze term onder andere tegen wanneer u wilt gaan koken op inductie, een jacuzzi aanschaft of op andere apparaten die meer vermogen nodig zijn. Wanneer er krachtstroom in uw woning moet worden aangelegd kan het zijn dat er ook enkele wijzigingen in uw groepenkast moeten worden gedaan zoals een extra aansluiting en een aparte meter. Ook vergt de installatie van een apparaat dat gebruik maakt van krachtstroom vaak een apart stopcontact, namelijk een perilex aansluiting. Schakel één van onze erkende elektriciens in om bovenstaande werkzaamheden uit te voeren. Dit is veelal ook een vereiste om de garantie te behouden van apparaten die gebruik maken van krachtstroom.

Groepenkast

Groepenkast

Ook voor alles omtrent uw groepenkast kunt u bij ons terecht. Omdat het van groot belang is dat uw groepenkast naar behoren werkt is het verstandig eens in de zoveel tijd uw groepenkast te laten onderhouden door een erkend elektricien. Wanneer er kleine mankementen naar boven komen herstellen wij deze tijdens de onderhoudsbeurt direct. Naast onderhoud kunnen wij ook uw huidige groepenkast uitbreiden met een extra groep voor bijvoorbeeld uw keukenapparatuur. Dit om overbelasting te voorkomen. Wilt u uw huidige stoppenkast of groepenkast vervangen of wilt u deze laten aansluiten? Onze elektriciens hebben de vakkennis en ruime ervaring in huis om deze op de juiste manier te installeren.

Verlichting

Verlichting

Van knipperende lichten tot het opstellen van een lichtplan en het installeren van uw binnenverlichting of aansluiten van uw buitenlamp. Onze erkende elektriciens zijn u van dienst bij alle problemen omtrent uw verlichting als ook het installeren van verlichting. Heeft u nog geen keuze kunnen maken in het soort verlichting dat u wilt voor een bepaalde ruimte? Onze elektriciens kunnen u adviseren bij het maken van een geschikte keuze. Vervolgens leggen zij alles vakkundig aan. Voor een sfeervolle woonkamer geldt nou eenmaal een andere insteek dan er voor functionele bedrijfsverlichting geldt. Ook voor buitenverlichting kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om sfeervolle tuinverlichting of om de veiligheid rondom uw woning of bedrijfspand te verhogen.

 

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening. Afspraken over de uitvoering en kosten van uw klus lopen buiten ons om. Wij brengen u dan ook geen extra kosten in rekening.

Contactgegevens

  • Bij Allfree aangesloten elektriciens
Hoofdvestiging Allfree B.V.
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen

Onze vakmannen zijn ook werkzaam in Heemskerk

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken met één van onze elektriciens.
Zij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.